inspireren

Cosmic Mac Moon, inspireren tijdens het gesprek  

Hoe zou het zijn als je helemaal het leven leidt waarvoor je geboren bent. Wat een gemak zou dat zijn. Stel je voor dat je dan niet meer moe wordt, dat alles vanzelf gaat om dat je het helemaal vanuit je eigen bron doet. Leven van binnenuit.

Ieder mens heeft een unieke code. Je talenten en mogelijkheden staan in je geboortehoroscoop. Ik kijk met name naar de zwarte lichten, naar je essentie en naar je diamant. Dit zijn metafysische punten in je geboortehoroscoop.

Ik ben geen klassiek astroloog, maar een spiritueel astroloog, een nieuwetijdstrainer. Ik ben dus gericht op de nieuwe tijd. De verandering van de wereld die zich nu voltrekt.

Graag wil ik je ontmoeten om samen te ontdekken wie je bent. Mag ik je inspireren om op zoek te gaan naar wie je echt bent?

The Sky is the limit

De wereld is in een snel tempo aan het veranderen. De wereld is overvol, alles is al eens bedacht. Het zijn herhalingen. Veel mensen zijn de weg kwijt, weten niet meer wie ze zijn, kunnen niet koersen.

Bij een veranderende wereld zijn er altijd uitwassen in de vorm van chaos en agressie voordat het nieuwe helemaal verschijnt. Er is van alles aan de hand buiten ons. Het gaat er nu om om echt bij jezelf  te blijven en om van binnenuit te leven. Samen maken we dan een betere wereld.

LOVE CHAOS

mijn werkwijze

Ik werk  graag met een geboortehoroscoop en gebruik dit als leidraad bij onze eerste gesprekken. Het is een mooi instrument die je je hele leven kan gebruiken.

Hiervoor heb ik een aantal gegevens nodig:

  • je volledige naam
  • je geboortedatum
  • je geboorte tijd
  • je geboorteplaats

Maar je mag ook gewoon komen voor een goed gesprek.

Het enige dat je echt kan veranderen in je leven is de kijk op de dingen, je bewustzijn!

©opyright: Jannet de Gruijter-Kunst